Johdon esittely

Katso myös:

Johdon esittely

Tervetuloa tutustumaan Huoneistokeskuksen johtoon. Tästä osiosta löydät esittelytekstit sekä yhteystiedot yrityksemme johtoportaasta. Olemme palveluksessasi!

Antti Asteljoki (s. -74), KTM, BBA, Toimitusjohtaja

Antti Asteljoki

Vastaan Huoneistokeskuksen liiketoiminnasta. Olen toiminut vuodesta 1997 monipuolisissa palveluliiketoiminnan ja kiinteistöalan tehtävissä. Asiakkaidemme unelmien toteuttamisessa ensiarvoisen tärkeää on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme. Vapaa-aikani kuluu perheen parissa sekä liikunnan ja lukemisen sopivalla yhdistelmällä.

Puh: 020 780 3515

GSM: 0400 523 459

Email: antti.asteljoki (at) huoneistokeskus.fi

 

Eija Miehola (S. -71), LKV, Aluejohtaja pääkaupunkiseutu

Eija Miehola

Vastaan pääkaupunkiseudun liiketoiminnasta. Huoneistokeskuksen brändiä olen ollut rakentamassa jo 20 vuoden ajan, vastaten aiemmin sen markkinoinnista ja viestinnästä. Korkea ammattitaito, aktiivisin palvelu ja paras asiakastyytyväisyys ovat asioita, joista emme tingi ja joista meidät tunnetaan. On ilo työskennellä kiinteistönvälitysalan huippujen kanssa ja samalla kouluttaa uusia osaajia asuntomarkkinoille. Vapaa-aikana minut tavoittaa joko maalta, mereltä tai jäähallista.

Puh: 020 780 3795

GSM: 0500 443 229

Email: eija.miehola (at) huoneistokeskus.fi

 

Kalle Riitahaara, KM, Aluejohtaja Länsi-Suomi

Kalle Riitahaara

Vastaan Länsi-Suomen liiketoiminnasta Turun, Tampereen, Porin ja Vaasan konttorien osalta. Huoneistokeskuksen palveluksessa olen aloittanut 2014 ja sitä ennen olen toiminut 15 vuotta pankki- ja vakuutusliiketoiminnan palveluksessa. Kiinteistövälitys toimialana on kiinnostanut minua jo useamman vuoden ja nyt pääsen ihan käytännössäkin kokemaan toimialan markkinoiden tunnetuimman Brändin edustajana. Vapaa-aikani kuluu pääsääntöisesti perheeni kanssa mökkeilyn ja lasten harrastusten parissa.

Puh: 020 780 2526

GSM: 040 149 1872

Email: kalle.riitahaara (at) huoneistokeskus.fi

 

Jussi Hurme (S. -80), LKV, Aluejohtaja Sisä- ja Pohjois-Suomi

Jussi Hurme

Vastaan Sisä- ja Pohjois-Suomen liiketoiminnasta. Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2007 ja Huoneistokeskuksen palveluksessa eri tehtävissä vuodesta 2008. Aktiivisen ja koulutetun henkilöstömme myötä yksi liiketoimintamme kulmakivistä on Yhteismyynti jolloin turvallinen kodinvaihtaminen on koko yrityksemme henkilöstön käsissä. Vapaa-aikani vietän mieluiten perheeni kanssa sekä seuraamalla ja harrastamalla mahdollisimman monimuotoisesti eri urheilulajeja, läheisimpinä niistä jääkiekko ja golf.

Puh: 020 780 2311

GSM: 040 519 9951

Email: jussi.hurme (at) huoneistokeskus.fi

 

Yasmine Sinnemaa (S. -58) FM, Aluejohtaja Itä-Suomi

Yasmine Sinnemaa

Vastaan Itä-Suomen liiketoiminnasta. Olen pitkään toiminut pankkisektorilla mm. asuntorahoituksen parissa yli 20 vuotta. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat laadukkaan työmme tuloksena. Vapaa-aikaani vietän kesäisin saaristossa perheeni kanssa ja talvisin nautin konserteista.

Puh: 020 780 3757

GSM: 040 630 8767

Email: yasmine.sinnemaa (at) huoneistokeskus.fi

 

Aino Salste (S. -82), BBA, Brand Manager

Aino Salste

Vastaan Huoneistokeskuksen markkinoinnista ja viestinnästä. Aiemmin olen työskennellyt markkinoinnin tehtävissä logistiikka- ja autoalalla. Tavoitteenamme on luoda alalle uusia innovatiivisia markkinoinnin ratkaisuja asiakkaidemme asunnonmyynnin edistämiseksi. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily, ratsastus sekä erilaiset kodin remonttityöt.

 

GSM: 040 660 5572

Email: aino.salste (at) huoneistokeskus.fi

 

Martti Leskinen (s. -52), LKV, lakimies, varatuomari

Martti Leskinen

Vastaan kiinteistönvälityksen lakiasioista ja toimin välittäjiemme lakiasioiden kouluttajana ja LKV-valmentajana. Päädyin Huoneistokeskukseen vuonna 1979, kun näin hakuilmoituksen Helsingin Sanomissa. Siinä haettiin juristia, mutta ensin piti näyttää kauppamiehen taidot välittäjänä. Olen siis työskennellyt Huoneistokeskuksen palveluksessa viidellä vuosikymmenellä. Vapaa-aikaani vietän perheen parissa. Harrastuksiin kuuluvat kuoro- ja kvartettilaulu, golf sekä populaatiogenetiikka.

Puh: 020 780 3733

GSM: 0500 408 687

Email: martti.leskinen (at) realia.fi