Huoneistokeskus - Asumisen asiantuntija

Katso myös:

Asumisen asiantuntija

Huoneistokeskus on suomalaisen asumisen ja kiinteistönvälitysalan vankkumaton kivijalka. Alan uranuurtajana olemme tuoneet nykyaikaisen kiinteistönvälityksen Suomeen.

Edelläkävijänä kehitämme toimintaamme ja koko toimialaa tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin. Liiketoimintamme tavoitteena on toimialamme tyytyväisimmät asiakkaat. Tutkimusten mukaan olemme siinä onnistuneet.

Toimintamme neljä kivijalkaa:

Suomalaisuus

Vuonna 1953 perustettu Huoneistokeskus on ollut mukana suomalaisissa asuntokaupoissa enemmän kuin mikään muu yritys. Tunnemme parhaiten suomalaisen asumisen historian ja kehityksen.

Asiantuntemus

Luomme kiinteistönvälitysalalle jatkuvasti uusia toimintatapoja ja toimimme suunnannäyttäjänä asumisen markkinoilla. Asiantuntijana kerromme rehellisesti miten asiat ovat ja emme anna katteettomia lupauksia.

Asiakaslähtöisyys

Pyrimme aina löytämään asiakkaalle tämän yksilöllisiä tarpeita vastaavan ratkaisun. Takaamme onnistuneen asuntokaupan tunnistamalla asiakkaan tilanteen ja tarjoamalla siihen sopivan ratkaisun.

Nykyaikaisuus

Nykyaikaisuus on vahvuutemme. Jatkamme suomalaisen asuntovälityksen suunnannäyttäjänä uusilla, asiakkaiden tarpeisiin perustuvilla palveluilla, ratkaisuilla ja teknologioilla.

Huoneistokeskuksen arvot

  • Ehdoton rehellisyys

  • Korkea ammattitaito

  • Aktiivisin palvelu

  • Asiakkaiden ja työtovereiden arvostaminen